Produkter til konference og møderum

Lagerrapporten 2022:
Et godt arbejdsmiljø kan ses på bundlinjen

Hvad mener lager- og logistikchefer er vigtigt på arbejdspladsen? Hvor meget ved de om deres fysiske arbejdsmiljø? Og hvad kan vi forvente i fremtiden?

Læs mere her

AJ Produkter: kontormøbler, skolemøbler, inventar til lager og industri
– og overraskende meget mere

AJ Produkter har med succes leveret kontormøbler, skolemøbler, lagerinventar, industriprodukter og meget mere i mere end 45 år. AJ Group blev grundlagt i Sverige i 1975 og er i dag repræsenteret i 19 lande i hele Europa. Vores danske afdeling har eksisteret siden 1989. Vores mål er det samme nu som det var helt fra starten: at hjælpe mennesker med at føle sig godt tilpas på arbejdet. Vi gør dette ved at levere de rigtige produkter til de rigtige priser, samt at være en one-stop shop med alt til din arbejdsplads. Uanset hvad du har brug for, fra en simpel plaststol, opslagstavle eller sækkevogn til en komplet kontorindretning eller et skræddersyet pallereolsystem, kan vi hjælpe dig.

Alt hvad du har brug for til dit kontor

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til kontoret, herunder kontorstole, kontorskabe, receptionsmøbler og selvfølgelig vores mest solgte elektriske hæve sænkeborde. Vores sortiment kan imødekomme ethvert budget fra de mest omkostningsbesparende muligheder til førsteklasses kontormøbler.
Til lokaler med begrænset plads, eller som anvendes til flere formål, kan du købe klapborde og klapstole fra vores store sortiment – perfekt til konferencer, udstillinger, sociale arrangementer samt skolekantiner.

Alt til læring og trivsel hos skoler og institutioner

Med et bredt udvalg af innovative skole- og institutionsmøbler, kan vi tilbyde alt hvad du behøver af inventar til både skole og institutioner. Her finder du alt hvad der skal til, for at skabe et godt læringsmiljø med fokus på børnenes trivsel. Vi har alt fra elevstole og borde, til opbevaring, belysning, måtter og lydabsorberende produkter. Derudover tilbyder vi også alt fra garderobemøbler og garderobeskabe til møbler til biblioteker og skolekantiner.

Industriprodukter I høj kvalitet

Til produktionsvirksomheder, som har behov for robust udstyr til at understøtte produktionen, leverer vi alt det nødvendige udstyr, til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Vælg et ergonomisk arbejdsbord fra vores brede sortiment for at forbedre trivslen og produktiviteten blandt dig og dine kollegaer. Maksimér lagervolumen med velindrettede pallereoler og lagerreoler. Undgå arbejdsskader med det rigtige håndterings- og løfteudstyr. Gennem hele vores sortiment har vi sat fokus på funktionalitet og ergonomi for at gøre arbejdspladser mere sikre, sundere og mere praktiske for medarbejderne.

Trivsel på arbejdspladsen

Virksomheder bliver mere og mere opmærksomme på vigtigheden af medarbejdernes sundhed og trivsel. AJ Produkter vil gerne bidrage til at gøre arbejdspladsen til et gladere og sundere sted at være. Der findes omfattende undersøgelser, der antyder, at en stillesiddende livsstil kan medføre sundhedsmæssige problemer, herunder fedme, type 2-diabetes og muskelproblemer. Hos AJ Produkter mener vi, at det at være sund og i form bør være noget, enhver skal have mulighed for. I betragtning af de mange timer, mange voksne bruger på at sidde ned, mens de er på arbejde, er det derfor vigtigt at bekæmpe dette problem på arbejdspladsen. Vi opfordrer de ansatte til at komme i form ved deres skriveborde, ved at vælge et prismæssigt overkommeligt hæve sænkebord fra vores store udvalg af aktive kontormøbler. Vi har naturligvis også løsninger til andre typer arbejdspladser, såsom til værksted, lager og industri.

Smarte og bæredygtige løsninger

Ved at kombinere ekspertviden, et højt serviceniveau og en bred vifte af over 15.000 kvalitetsprodukter, hvoraf mange er designet og fremstillet internt, kan vi altid tilbyde smarte og bæredygtige løsninger til din arbejdsplads. Hos AJ Produkter finder du moderne møbler med smarte funktioner og god ergonomi, der er designet til at øge effektiviteten og inspirere til kreativitet og glæde - år efter år.

Spørg os og få et svar med det samme

Sidst men ikke mindst: Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på vores hjemmeside eller har brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter, kan du altid kontakte vores kundeservice, som er her for at hjælpe dig. Chat med os online, send en e-mail til info@ajprodukter.dk eller ring til os på 59 400 999.